• uczestnicy "Tańca z gwiazdami"
    Tancerze i gwiazdy nowej edycji "Dancing with the Stars. Taniec z Gwiazdami" ciężko trenują przed każdym występem, a kiedy udaje im się znaleźć chwilę wolnego czasu, poświęcają ją na relaks i integrację. Ostatnio dwie pary wybrały się na kręgle.
  • Zupa rybna z Tabasco pomidorami i imbirem
    W okresie jesienno-zimowym gotujemy więcej zup, ponieważ chcemy rozgrzać się ciepłym, zdrowym posiłkiem. Coraz częściej przyrządzamy kremy np. z dyni, kalafiora czy brokułów. Znany kucharz i dziennikarz kulinarny, Grzegorz Łapanowski również poleca gorące zupy na chłodne dni.
  • Zupa z pieczonej dyni
    Zakończyliśmy już letni sezon urlopowy i nadszedł czas na potrawy z wykorzystaniem jesiennych darów natury. Grzyby, dynie czy dziczyzna to produkty, które często pojawiają się na naszych stołach w tym okresie. Grzegorz Łapanowski - znany kucharz i dziennikarz kulinarny - podpowiada, jak przygotować pyszną zupę z dyni. Oto przepis.
  • Gulasz z dziczyzny
    Grzegorza Łapanowski, ambasador marek Kikkoman i TABASCO® wie, jakie połączenia smakowe będą prawdziwą rozkoszą dla naszego podniebienia i wprawią nas w dobry nastrój w jesienne dni. Oto jego przepis na wyśmienity gulasz z dziczyzny.
  • Kotlety mielone z mizerią
    Uwielbiasz kotlety mielone, ale chętnie wypróbowałabyś je w jakiejś odświeżonej wersji? Ten przepis jest dla Ciebie!
  • Zupa pomidorowa
    Kuchnia polska jest częścią naszej tradycji. Bardzo chętnie przygotowujemy potrawy, których smaki poznawaliśmy w dzieciństwie. Przepisy naszych mam czy babć są sprawdzone i gwarantują daniom sukces. Grzegorz Łapanowski, znany kucharz i dziennikarz kulinarny, podzielił się z nami przepisami na tradycyjne, polskie potrawy w nowych interpretacjach. Zaprezentujemy je w kolejnych odsłonach naszego cyklu.