• Dania nowozelandzkiej kuchni są proste i szybkie do przygotowania, bo nie liczy się czas spędzony na pichceniu w kuchni, a ten spędzony z bliskimi podczas jedzenia. Grillowane mięso, sałatka i tort Pawłowej na deser - to typowy posiłek w Nowej Zelandii.
  • Szaszłyki z krewetek na rozmarynie
    Szaszłyk może być daniem dla wybrednych smakoszy. Wtedy, gdy zamiast „najprostszego” mięsa postawisz na owoce morza – na przykład krewetki. Dobrze przyprawione, koneserom zasmakują wyśmienicie.
  • Sałatka z grillowanych owoców z krewetkami
    Tłusta karkówka, pachnący boczek… Można inaczej. Zaserwuj gościom grillowanie dary natury: owoce z drzewa i owoce morza. Aromatyczne mango, melon wraz z delikatnymi krewetkami i innymi przysmakami będą subtelną rozkoszą dla podniebienia!