• Mawia się, że grillowanie to obok piłki nożnej jeden z naszych sportów narodowych. W sztuce smażenia mięs jesteśmy jednak o niebo lepsi, niemal tak dobrzy jak sami mistrzowie z Ameryki. Aby jeszcze bardziej zgłębić tajemnice grillowania, zapoznaj się z naszymi poradami i zostań mistrzem grilla!
  • Kiełbasa z grilla
    Majówka i grillowe szaleństwo to pełen „wypas” dla amatorów kiełbaski z rusztu – jak również radość dla nieuczciwych producentów wędlin. W twojej ulubionej grillowanej kiełbasce może czaić się prawdzie śmietnisko mięsnych odpadów oraz chemicznych dodatków. Sprawdź, jak unikać takich oszukanych „smakołyków”!
  • Śliwki pieczone w boczku
    Jesienią rozsmakuj się w aromatycznych owocach i korzystaj z końcówki grillowego sezonu. Jak? Podpowiadamy!
  • Grilluj na zdrowie: stek z łososia na sałatce z młodych buraczków
    Gdy aura zawodzi, apetyt dopisuje. Może letnie grillowanie? Grill nie oznacza przecież bycia skazanym na tłuste mięsa! Oto przepis na lekką i zdrową potrawę z rusztu, z dodatkiem sezonowych przysmaków. Wypróbuj koniecznie!