• Stek
    Wysmażenie dobrego steku to wbrew pozorom sprawa niełatwa. Żeby jego smak był niezapomniany, ważny jest wybór odpowiedniej wołowiny, sposób jej przygotowania, a także rodzaj jej wysmażenia.
  • Karkówka z grilla - smakowita, ale niebezpieczna dla zdrowia
    Chrupiąca karkóweczka lub dobrze wysmażony stek - aż ślinka cieknie na samą myśl o takiej wyżerce. Ostatnie odkrycie naukowców odbiera jednak apetyt. Okazuje się, że jedzenie grillowanego mięsa podnosi ryzyko zapadnięcia na nowotwór prostaty.
  • Grilluj na zdrowie: stek z łososia na sałatce z młodych buraczków
    Gdy aura zawodzi, apetyt dopisuje. Może letnie grillowanie? Grill nie oznacza przecież bycia skazanym na tłuste mięsa! Oto przepis na lekką i zdrową potrawę z rusztu, z dodatkiem sezonowych przysmaków. Wypróbuj koniecznie!