• Magda Gessler
    W najbliższą niedzielę, 5 listopada, stacja Food Network rozpocznie emisję nowego programu „Sexy kuchnia Magdy Gessler”, pierwszego telewizyjnego show, w którym popularna restauratorka będzie gotowała.
  • Magda Gessler
    Czy kuchnia może być sexy? Oczywiście, że tak! Przekonają się o tym widzowie, którzy będą oglądać nowy show Magdy Gessler w Food Netwoork. Co ważne, istotnym "elementem" programu ma być ukochany słynnej restauratorki, Waldemar Kozerawski.
  • Dlaczego warto stosować imbir?
    Wzbogaca smak potraw, leczy, podnosi libido. Imbir stosowany jest w kuchni i medycynie od wieków. Zobacz, dlaczego warto po niego sięgać.
  • Granaty
    To, co jemy, ma wpływ na jakość naszego życia seksualnego. Żyjąc w stresie i ciągłym pędzie, dobroczynne składniki zużywamy w przyspieszonym tempie. Oto lista składników, które działają jak seksualne paliwo.
  • Afrodyzjaki na lepszy seks
    Na romantyczną kolację, przed upojną nocą albo na dobry początek dnia spędzonego z partnerem w łóżku warto zaserwować sobie posiłek z afrodyzjakiem w roli głównej. Mogą to być figi, łosoś lub sałatka z sosem czosnkowym. Poznaj produkty, które potęgują doznania seksualne.
  • Kawa dla zakochanych
    Niezwykła siła afrodyzjaków od stuleci wykorzystywana jest przez zakochanych do pobudzenia zmysłów i rozniecenia uczuć. W zbliżający się Dzień św. Walentego warto wypróbować ich dobroczynne działanie podczas romantycznej kolacji, zwieńczonej pobudzającą i rozgrzewającą kawą.
  • Dieta a libido
    O smacznych afrodyzjakach pewnie wiesz, ale czy słyszałeś, że są produkty, które mogą zmniejszać libido? Zobacz, czego nie warto jeść, jeśli planujesz łóżkowe igraszki.
  • Jak podnieść męskie libido?
    Aby podnieść libido, nie trzeba od razu zażywać lekarstw i specyfików z apteki. Warto skorzystać z mocy natury i sięgnąć po zioła. Oto przyprawa, która podgrzewa atmosferę w sypialni.
  • Pokrzywa doceniana przed wiekami
    Nie taka zwykła pokrzywa. Choć rośnie niemal wszędzie, nie doceniamy jej prozdrowotnych właściwości i z nich nie korzystamy. A szkoda. Okazuje się, że pokrzywa w sposób naturalny i bez skutków ubocznych pomaga na wiele chorób i dolegliwości. Zobacz.
  • Kakao
    Kakao znane jest ludzkości od niepamiętnych czasów. Na przestrzeni wieków zmieniało się jednak jego zastosowanie – niegdyś płacono nim za dobra, dbano o urodę, a ostatecznie wykorzystywano je w sztuce kulinarnej. Smaczny, aromatyczny napój na bazie kakao uwielbiają zarówno mali, jak i duzi, a wśród jego miłośników byli między innymi Casanova, Goethe i Thomas Jefferson. Wawel podpowiada pod jaką postacią kakao smakuje najlepiej.