• Gazpacho
    Gazpacho, popularna w Andaluzji warzywna zupa, to hiszpańska wersja popularnego w Polsce chłodniku. Stworzona na bazie surowych warzyw i rozmoczonego w nich chleba, będzie ciekawym pomysłem na letni posiłek serwowany w końcówce lata.
  • Gazpacho
    Ten hiszpański chłodnik na bazie pomidorów to idealna propozycja dla wszystkich fanów zupy pomidorowej. Dodatek chleba sprawia, że posiłek jest syty, a chłodnik gęsty.
  • Gazpacho
    W okresie wakacyjnym, gdy temperatura sięga blisko 30 stopni Celsjusza, warto spożywać lekki posiłki, które nie wymagają długiego przygotowania. Hiszpańska zupa podawana na zimno Gazpacho sprawdzi się idealnie w słonecznie dni!
  • Lato to idealny czas na przygotowanie gazpacho.
    Hiszpański chłodnik z pomidorów rozpali podniebienia domowników i gości zaproszonych na letnie przyjęcie.