karp wigilijny Newsletter Drukuj Skopiuj link Zgłoś błąd na stronie karp wigilijny Co zrobić, by karp nie smakował mułem? Kluczowa jest jedna rzecz 9 grudnia 2024, 15:44 Smażony karp to tradycyjna potrawa bożonarodzeniowa, która pojawia się na większości polskich stołów w wigilijny wieczór. Przyjemność z jedzenia tej ryby często odbiera charakterystyczny zapach i posmak mułu. Jak się go pozbyć? Jest na to skuteczny sposób, który mało kto zna. Z egzotyczną nutą smakową: oryginalny PRZEPIS na smażonego karpia 25 listopada 2014, 09:03 Masz dość tradycyjnego smaku karpia, ale nie wyobrażasz sobie Świąt bez tej ryby? Ten przepis to coś dla Ciebie. PRZEPIS na karpia w nowej odsłonie. Po chińsku! 24 listopada 2014, 18:13 Nie dość że niemal dziecinnie prosty, będzie ciekawą odmianą od świetnie wszystkim znanego karpia w galarecie czy z patelni. I niech nie zrazi cię pochodzenie tego przepisu. Gwarantujemy, że na Wigilię będzie jak znalazł. Świąteczny karp, tym razem faszerowany prawdziwkami. PRZEPIS 27 października 2011, 18:12 Ryba nadziewana grzybami to poważne wyzwanie kulinarne. Warto je jednak podjąć i zaserwować rodzinie na obiad coś naprawdę wyjątkowego. Nie tylko od święta.