fasola Fasolowa bez mięsnych dodatków. Idealna na Dzień Wegetarian [PRZEPIS] Jaką rozgrzewającą i sycącą zupę ugotować w mroźny dzień? Fasolowa to bardzo dobry pomysł, zwłaszcza, że wcale nie musi być tłusta i zawiesista. Klasyczne przepisy łatwo zmodyfikować. Spróbuj zupy fasolowej w wersji roślinnej w Dzień Wegetarian. Frytki z fasolki szparagowej. Lekkostrawna kuchnia strączkowa Czy to prawda, że strączki są ciężkostrawne? Jakie mają właściwości? 10 produktów najzdrowszych na świecie [RANKING] Niektóre z nich mamy w codziennej diecie. Mogą być niedrogie i łatwo dostępne. Zwykle ich nie doceniamy i szukamy dla nich egzotycznych zamienników. Niepotrzebnie. Zobacz, które produkty są najzdrowsze. Zobacz, co jesz. Wygląd zdradzi właściwości zdrowotne Produkty, które znajdują się na naszych talerzach, już samym swoim wyglądem mogą wskazywać swoje prozdrowotne działanie. Zobacz kilka najbardziej "jednoznacznie wymownych". Fasola: chroni przed cukrzycą, dba o serce Jak wynika z badań, smakosze fasoli, ciecierzycy i soczewicy muszą mieć zdrowe serce. Ale nie tylko. Naukowcy dowiedli, że dieta obfitująca w rośliny strączkowe ratuje życie chorym na cukrzycę typu 2. Reklama Fasola chroni przed przedwczesną śmiercią Nie żałuj sobie fasoli, ciecierzycy, soczewicy. Im więcej ich w twojej diecie, w tym lepszej kondycji jest twoje serce. Dobroczynne właściwości "ziarenek" docenią zwłaszcza przewlekle chorzy. Unia chroni polską fasolę Newsletter Drukuj Skopiuj link Zgłoś błąd na stronie