• Kiełbasa na grilla
    Majówka to tradycyjnie czas, kiedy po raz pierwszy rozpalamy grilla.
  • Ewa Chodakowska, Kasia Zielińska, Olivier Janiak
    Jedni wypoczywają nad morzem, inni gubią zbędne kalorie z Ewą Chodakowską na Mauritiusie, a są też i tacy, którzy grillują w ogródku. Oto, jak polskie gwiazdy spędzają majówką.
  • Grillowanie mięso
    Początek maja to niezmiennie inauguracja sezonu grillowego. Moda na majówkę przy ruszcie nie przemija. Świeże powietrze zaostrza apetyt, więc nasze menu powinno być sycące. Choć stale najpopularniejszą potrawą z grilla jest kiełbasa, warto zdobyć się na odrobinę fantazji. Jakie potrawy wrzucić na ruszt, aby biesiadowanie na świeżym powietrzu było nie tylko pyszne, ale również zdrowe i lekkostrawne? Kilku wskazówek udziela Agnieszka Piskała, specjalista ds. żywienia programu edukacyjnego „Żyj smacznie i zdrowo”.
  • Sprawdź, jak przyrządzić pyszne dania z grilla
    Z utęsknieniem czekaliśmy na ten wspaniały, długi, majowy weekend. Każdy, kto tylko może, będzie chciał go spędzić poza murami, z dala od miasta, nad wodą, na zielonej trawce. A nic tak nie zaostrza apetytu, jak świeże powietrze. Zatem? Najwyższy czas na grilla!