• Grillowanie mięso
    W sezonie wiosenno-letnim Polacy wciąż bardzo chętnie grillują. Obecnie duży wybór grilli sprawia, że klienci zaczynają rezygnować z otwartych grilli, opalanych węglem drzewnym, na rzecz tych zamkniętych oraz elektrycznych czy gazowych, które można eksploatować niezależnie od pory roku. W dodatku potrawy przyrządzane na tego typu sprzęcie, zwłaszcza na grillach zamkniętych, pieką się szybciej i są smaczniejsze.
  • Grill
    Każdy, kto choć raz spróbował jedzenia lunchu czy kolacji na świeżym powietrzu wie, że jedzenie nigdzie nie smakuje tak dobrze jak w atmosferze słońca i letniego wiatru. Grillową ucztę, podczas której zachwycimy rodzinę i przyjaciół, z powodzeniem możemy przygotować z zaciszu własnego ogrodu lub na tarasie.
  • Grill
    Grillowanie to ulubiona forma spędzania wolnego czasu aż 66 proc. Polaków. Z roku na rok wiele się jednak zmienia w trendach, a z grillami węglowymi zaczęły konkurować gazowe i elektryczne. Jak wybrać sprzęt, by pasował do naszych zwyczajów i potrzeb?