• Grill
    Długi majowy weekend to już tradycyjnie otwarcie sezonu grillowego; dietetycy przestrzegają jednak przed tradycyjną kiełbaską i karkówką, zachęcając do eksperymentowania z warzywami, owocami, a nawet tofu z grilla. Jak radzi dietetyk Anna Sadowska, warto również zwrócić uwagę na sposób, w jaki przyrządza się mięso na grillu i podpowiada, jak uchronić się przed rakotwórczymi związkami powstającymi podczas spalania tłuszczu.
  • Zielone warzywa doskonałe na grilla
    Grill nie musi oznaczać od razu mięsnych tłustości. Istnieje zdrowsza i bardziej przyjazna sylwetce alternatywa! Grillowanie warzywa mogą stać się składnikiem pysznej, lekkiej i pięknie wyglądającej sałatki. Oto przepis!
  • Kolorowe patyczki z kiełbasek i pomidorków cherry
    Jak nasycić głód bez przejadania się, a na dodatek zachwycić domowników i gości smaczną i pięknie wyglądającą przekąską? Oto piękniejsza i zdrowsza alternatywa dla tłustych mięs i wędlin z grilla i nie tylko.
  • Szefowie kuchni
    Jak trudno jest zachować wstrzemięźliwość w jedzeniu i zgrabną sylwetkę, mając do czynienia ze smakowitymi dziełami sztuki kulinarnej? Najlepiej wiedzą o tym szefowie kuchni. Ci mądrzy wiedza jednak, jak pozostać szczupłymi. Teraz dzielą się z nami tajnikami swoich diet. Smakosze i łakomczuchy – to trzeba wiedzieć!
  • Szefowie kuchni
    Jak trudno jest zachować wstrzemięźliwość w jedzeniu i zgrabną sylwetkę, mając do czynienia ze smakowitymi dziełami sztuki kulinarnej? Najlepiej wiedzą o tym szefowie kuchni. Ci mądrzy wiedza jednak, jak pozostać szczupłymi. Teraz dzielą się z nami tajnikami swoich diet. Smakosze i łakomczuchy – to trzeba wiedzieć!