kiszone ogórki Jak zrobić dobre ogórki kiszone? Oto najlepsze przepisy na kiszone ogórki. Będą mieć niepowtarzalny smak Kiszenie ogórków polega na fermentacji w soli i wodzie. Ten proces nadaje im niepowtarzalny smak. Przedstawiamy najlepsze patenty, o których warto pamiętać podczas kiszenia ogórków. Celują w raka, wspomagają odchudzanie. Właściwości kiszonek Są lekkostrawne i niskokaloryczne. Dodatkowo są świetnym źródłem witamin i minerałów. Posiadają właściwości antynowotworowe. Zwiększają odporność na infekcje i wzmacniają nasz organizm. Wspomagają trawienie oraz pobudzają jelita do prawidłowej pracy. Dieta pomaga oprzeć się grypie Odpowiednia dieta może nas uchronić przed zachorowaniem na grypę - przekonują eksperci i zachęcają, by zwłaszcza teraz, w okresie wzmożonej aktywności wirusów zwracać większą uwagę na to, co jemy. Newsletter Drukuj Skopiuj link Zgłoś błąd na stronie